Noctua brand

Noctua brand čini svjetski priznata austrijska kompanija koja izrađuje premium komponente za hlađenje računala i strojeva, solarni inženjering, LED hlađenje,hlađenje za razne laboratorijske uređaje, kao i hlađenja najnovije medicinske i kirurške opreme.

Njihova energetska učinkovitost, beskompromisna pouzdanost i upravo savršen omjer protoka zraka i tišine čine ih najpoželjnijima i najkompetentnijima na tržištu računalne / IT opreme.

Poznati su postali i zbog neumornog ulaganja u razvoj i unaprijeđenje svojih proizvoda pa je tako Noctua brand unutar 30 godina iskustva primio preko 6, 000 nagrada i priznanja od vodećih hardverskih imena - uvjerite se i sami zašto preporučamo njihove hladnjake!

Napredni aerodinamički dizajn omogućuje njihovim velikim hladnjacima manju brzinu okretaja ventilatora što rezultira nevjerojatno tihim i neometanim radom - bilo to u uredu, automobilu, domaćinstvu ili - operacijskoj sali! Oh da, jesmo li spomenuli da pružaju i jamstvo od čak 6 godina za svoje proizvode?!

Ukoliko vam je potrebna pomoć pri odabiru najprikladnijeg Noctua hladnjaka za vaše računalo ili informacijski sustav, kontaktirajte nas s povjerenjem još danas!

Oprić informatika je ekskluzivni uvoznik Noctua tehnologije za hrvatsko tržište.

U našoj ponudi možete pronaći Noctua hladanjake, ventilatore i dodatke.