Uvjeti korištenja

Obavijest o načinu podnošenja prigovora potrošača

Sukladno čl. 8 st. 2 Zakona o zaštiti potrošača (Nar. Nov., br. 79/07., 125/07. – isp., 79/09 i 89/09. isp.) obavještavamo potrošače da prigovor na kvalitetu naših usluga mogu dostaviti u pisanom obliku na adresu: Oprić informatika d.o.o., Put Danijela Tominića 20a, 51415 Lovran ili na e-mail adresu info@opric-informatika.hr. Odgovor na Vaš prigovor dat ćemo u pisanom obliku najkasnije 15 dana od dana primitka prigovora. Na prigovoru obavezno navesti ime i prezime, te adresu ili email za dostavu odgovora.

Jamstvo privatnosti

PRVA TRGOVINA d.o.o. obavezuje se čuvati privatnost i tajnost osobnih podataka svih naših kupaca, sukladno Zakonu o zaštiti osobnih podataka, NN103-2003-06-26.

Svi djelatnici Oprić informatike d.o.o. i poslovni partneri ugovorno su obvezni poštivati načela zaštite privatnosti i tajnosti podataka. Prikupljamo samo nužne, osnovne podatke o kupcima/korisnicima i informiramo kupce o načinu njihova korištenja. Redovito dajemo kupcima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li i li ne da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste za marketinške kampanje.

Osobni podaci kupaca pohranjeni u informacijskom sustavu Oprić informatike d.o.o. čuvaju se na sigurnom poslužitelju i dostupni su samo djelatnicima Oprić informatike d.o.o. kojima su ti podaci nužni za pružanje kvalitetne usluge našim kupcima. Uporaba podataka ograničena je na komunikaciju s kupcima u svrhu obavljanja prodajnih transakcija, te obavješćivanje korisnika o novostima i pogodnostima koje su im dostupne putem internet trgovine.

Oprić informatika d.o.o. jamči da osobni podaci korisnika internet trgovine www.opric-informatika.hr neće nikada biti dani na uvid i uporabu trećoj strani, bez prethodne izričite privole korisnika. Od ovoga se izuzima uvid od strane ovlaštenih službi izvršne državne vlasti Republike Hrvatske, za potrebe istražnih radnji temeljem valjanog sudskog naloga.

Registracijom potvrđujete točnost i potpunost u obrascu navedenih podataka te dajete izričitu suglasnost da Oprić informatika d.o.o. može, sukladno odredbama Zakona o zaštiti osobnih podataka, obrađivati osobne podatke naznačene u obrascu za potrebe vlastitih evidencija i pružanja usluga obavješćivanja o novim proizvodima i uslugama.

Pravne odredbe

Ove web stranice sadrže informacije o proizvodima i uslugama koje nudi tvrtka Oprić informatika d.o.o., Put Danijela Tominića 20a, 51415 Lovran, te služe kao elektroničko prodajno mjesto tvrtke – internet trgovina. Oprić informatika d.o.o. se obvezuje primjenjivati sve razumne mjere sigurnosti u svrhu zaštite interesa Korisnika usluga i sprječavanje eventualnih zlouporaba.

Oprić informatika d.o.o. informacije prikazane na web stranicama preuzima i prenosi od dobavljača uređaja, opreme i aplikacija, i nastoji da informacije budu točne i ažurne, ali se ograđuje od mogućih pogrešaka u objavljenim informacijama. Oprić informatika d.o.o. ne preuzima odgovornost niti krivnju za bilo kakve pogreške ili propuste u sadržaju na web stranicama, kao ni za točnost objavljenih informacija i nije odgovaran za povremeno nefunkcioniranje stranica ili njihovih dijelova. Fotografije i prikazi na ovim stranicama i stranicama partnera ne moraju odgovarati proizvodima koji su stvarno dobavljivi. Neke fotografije mogu biti tipske za određeni tip proizvoda.

Oprić informatika d.o.o. ne preuzima odgovornost za bilo kakvu štetu nastalu na korisnikovoj kompjuterskoj opremi i/ili operativnom sistemu i aplikacijama proizašloj iz korištenja interneta, ovih web stranica, download-om pojedinh materijala, podataka, tekstova ili slika. Svi nazivi proizvoda, te logotipovi i nazivi tvrtki spomenutih na ovim stranicama izričito su u njihovom vlasništu. Oprić informatika d.o.o. može u bilo koje vrijeme, bez prethodne najave ili obavijesti, ažurirati, izmijeniti ili obrisati podatke na ovim stranicama iil same stranice.

Na ovim web stranicama postoje linkovi koji vode na stranice partnera Oprić informatike d.o.o. koje Oprić informatika d.o.o. ne kontrolira i Oprić informatika d.o.o. nije odgovorna za sadržaj, informacije i servise na tim stranicama. Oprić informatika d.o.o. vam link prezentira isključivo kao pomoćnu informaciju, a to što je link naveden na ovim web stranicama ne znači nikakovu ugovornu odgovornost Oprić informatike d.o.o. prema vlasniku stranica na ponuđenom linku ili obrnuto.

Web stranicama se služite isključivo na na vlastiti rizik.